6 april 2019
13:30

Katrineholms SK FK

Referat: Mariebergs SK - Katrineholms SK FK

Berget tog en jämn men fin seger i genrepet inför serien 2019! Detta mot Katrineholms SK (ett satsande div 4-lag). Grande!

Kort om matchen:
Berget gjorde en av de bättre första halvlekarna de senaste åren och dominerade spelet rejält. Med vinden i ryggen så radades vassa anfall upp, dock saknades det där lilla sista för att komma till avslut och målvakten i Katrineholm utmanades inte nämnvärt. Defensivt var det superstabilt och under matchens första halvtimme var det bara ett lag på planen.

Efter ungefär en halvtimme hittade Anton Håkansson fram till Jack Tvedberg som ryckte sig loss och läcker hittade det bortre hörnet. 1-0 till Berget!

Den första halvleken spelades av utan problem.

I andra halvlek så byttes en stor del av lag ut, som sig bör i ett genrep på en försäsong. Vi fick även motvind, och allt som allt kom Katrineholm in i matchen. Den andra halvleken var en tajt tillställning där båda lagen kom till halvchanser men inga solklara lägen. Katrineholm hade snäppet vassare chanser men inget av lagen lyckades hitta nätet.

Till slut ljöd slutsignalen och Bergets 1-0-seger i genrepet 2019 var ett faktum.
Nu laddar inför seriepremiären på lördag mot Essinge IK.

För att se bilder från matchen, klicka här!